Wie is wie… En doet wat?

Noortje Looten

Orthopedagoog-generalist en oudercoach

Bij Onbeperkt therapie is Noortje therapeut en is zij ook oudercoach. Noortje studeerde in 2002 af als Sociaal Pedagogische Hulpverlener. De opleiding orthopedagogiek rondde ze af in 2005. Noortje heeft een specialisatie spelbegeleiding afgerond in 2007. Daarnaast heeft Noortje veel cursussen gevolgd met betrekking tot verschillende behandelmethodieken. In het verleden werkte Noortje met jonge kinderen met gedragsproblematiek en/of een verstandelijke beperking. Recent is zij afgestudeerd als Orthopedagoog- Generalist en werkt zij als Regiebehandelaar Jeugd voor kinderen en jongeren met een autisme spectrumstoornis.

Loes Verhoeven

Kinderfysiotherapeut en SI-therapeut

Loes studeerde in 2007 af als fysiotherapeut. In 2009 heeft Loes zich gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en in 2014 heeft ze de Masteropleiding Kinderfysiotherapie afgerond. Ook is ze in 2018 afgestudeerd als SI-therapeut. Hierdoor heeft ze veel ervaring met kinderen waarbij de prikkelverwerking anders verloopt.

Loes werkt bij EHC-kinderfysio Muizenberg in Breda, waar ze kinderen van verschillende leeftijden en doelgroepen ziet.  Er is een nauw samenwerkingsverband met scholen en verwijzers uit de omgeving.

Daniëlle Poot

Orthopedagoog

Daniëlle is werkzaam als orthopedagoog. Momenteel werkt zij in de Jeugd GGZ waar zij werkt met kinderen van 0-18 jaar en hun ouders. Hier houdt zij zich bezig met diagnostisch onderzoek, gezinscoaching, behandeling en begeleiding. Daniëlle maakt veel gebruik van elementen uit de Cognitieve Gedragstherapie, Theraplay en Video Hometraining. Danielle heeft stagegelopen bij het CDTC (dolfijntherapie in Curaçao) en is vrijwilliger bij Vereniging Gehandicapte Wintersporters en Special Olympics Nederland.

Annie Liefaard

preverbaal logopedist

Annie is afgestudeerd als logopedist in 2007. Na de benodigde cursussen gevolgd te hebben, heb zij zich in 2010 geregistreerd als preverbaal logopedist.

Op dit moment is zij werkzaam als preverbaal logopedist in de kinderrevalidatie bij Basalt revalidatie. Hier werkt zij voornamelijk met de doelgroep 0-6 jaar en hun ouders. Dagelijks begeleidt zij kinderen en ouders waarbij de hulpvragen liggen op het gebied van ondersteunde communicatie(middelen), beginnende communicatie, PECS, PROMPT, eet- en drinkproblematiek. Tijdens de behandeling vindt zij het belangrijk dat het kind plezier heeft. Het gebruik van gebaren  tijdens de behandeling is voor haar vanzelfsprekend.

In de weekenden vangt zij met veel plezier kinderen met een complexe zorgvraag op, om zodoende de gezinnen te ontlasten en de kinderen extra ondersteuning te bieden in hun hulpvragen.

Hera Olivier

Organisatie aanspreekpunt en ouder van Lieve

Voor een aantal ouders een bekend gezicht. Vanaf oktober 2018 heeft zij als gezin elk jaar met hun dochter Lieve, de booster therapie gevolgd. Lieve heeft een hersenbeschadiging door zuurstoftekort en daardoor o.a. motorische achterstand en 6% zicht. Als gezin hebben zij diverse keren de meerwaarde ondervonden van deze therapieweek. Naast de organisatie van Onbeperkt therapie is zij zelfstandig consultant ten aanzien van kwaliteit en veiligheid en vooral ook mama van Lieve.

Het resultaat van de Onbeperkt therapie is gebouwd op de volgende pijlers

Onbeperkt therapie

Armstronglaan 17
NL-2811 SP Reeuwijk
Mob: +316 38 91 21 26
Mail: info@onbeperkt-therapie.nl